Pojistěte si svou domácnost, chatu i stavbu a bude se vám lépe spát

PR ČLÁNEK - Život přináší mnoho situací, které nám vhrnou slzy do očí. Nemoc, zrada, katastrofa. S některými věcmi nezmůže téměř nic. Ale na některé se připravit dokážeme. Jak? Třeba správným pojištěním.

Pojistěte si svou domácnost, chatu i stavbu a bude se vám lépe spát
reklama

Čekejte nečekané

Jestli jste se už někdy zajímali o pojištění domácnosti nebo pojištění majetku, asi v něm byly zahrnuté vytopení sousedy, vykradený byt nebo zkrat v zásuvce. Život ovšem píše mnohem dramatičtější příběhy, než že u vás zazvoní soused s mokrou hlavou. Počítejte s nimi stejně jako ČSOB Pojišťovna. Ta nabízí pojištění majetku s názvem Náš domov, které získalo v soutěži Hospodářských novin ocenění “Pojišťovací inovátor 2015”.

V rámci tohoto pojištění si zvolíte z variant Standard, Dominant a Premiant. Všechny 3 variant zahrnují základní pojištění. A to počítá například s výbuchem, krupobitím, pádem stromu, mrazem nebo sesuvem půdy. Kroutíte právě hlavou a říkáte si, že tohle jsou naprosto absurdní věci, které se vás netýkají? Kéž by.

Co prozradí jeden telefonát

Varianty Dominant a Premiant vás ochrání samozřejmě ještě důkladněji. Pokud právě toužíte pojistit například svůj byt, prostudujte si na internetu všechny dostupné informace a do dané pojišťovny zavolejte. Telefonát vám mimo jiné také ukáže, jak daná pojišťovna komunikuje se svými klienty. A co od ní můžete čekat, až budete řešit nějaký problém.

Komplikace na stavbě

Chystáte se vrhnout do výstavby svého vysněného obydlí? Nezapomeňte se pojistit. Prasklé trubky, živly nebo zloději vás připraví o vaše naspořené peníze dříve, než se stihnete vůbec nastěhovat. Předejděte tomu a vyberte si výhodné pojištění stavby, které s těmito událostmi počítá. Zaplatíte za něj pouze pár set korun měsíčně a vaše noci budou bezstarostnější. A jestli si k němu pořídíte ještě pojištění odpovědnosti, budete spát jako miminko. Uvidíte.

Naše chata to je ráj

Vaše chata je ráj i pro zloděje. Svědčí o tom i statistiky - každý rok je nahlášeno více než 4 600 vykradených chat a to není zdaleka vše, protože spoustě případů majitelé chaty ani nenahlásí. Pojištění chaty hodili za hlavu a teď nikoho nezajímá, že je jejich oáza klidu vypleněná nebo zničená od spadlého stromu. Zbývá jim jen pokrčit rameny a říci si: „Tak super, mám další životní zkušenost.”

Vy své životní zkušenosti sbírejte jinde a svou chatu si nechte pojistit. ČSOB Pojišťovna nabízí pojistku, která se vztahuje na:

  • Chatu / chalupu
  • Vnitřní vybavení
  • Bazén
  • Studnu
  • Zahradu
  • Plot
  • Rozbité dveře a okna 


Promyslete také, zda by se vám vyplatilo připojištění pro případ povodní a záplav. Kvalitní pojištění vám usnadní život, využijte toho.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky