DISKUZE K ČLÁNKU Ovesné vločky: Musí se lidé bát o své zdraví?

Ovesné vločky jsou levnou a oblíbenou surovinou pro přípravu ovesných kaší a müsli. Mezi jejich oceňované přednosti patří vysoký obsah vlákniny a beta glukanů. Časopis dTest otestoval 14 výrobků a zjistil, že některé vločky sice mají nedostatky v dodržení vyhlášky, spotřebitelé se však nemusí být o své zdraví. V žádném z testovaných výrobků se sledované jedovaté látky nenašly.

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.

Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času

  • uzivatel001642

    uzivatel001642

    89.176.224.XXX
    Autor: MoneyMag.cz - upozorňuji, že v nadpisu - "spotřebitelé se však nemusí být o své zdraví" je hrubá chyba v pravopise! V Čechách se lidé vždy "bijí o své zdraví" ! Autor článku by se měl naučit lépe česky, nebo ať raději nepíše vůbec!

    09 02

    + 0 / − 0

    Je příspěvek nevhodný, urážlivý, vulgární, nenávistný či vás poškozuje? Nahlašte nám jej.
Loading...
reklama
Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky