Jak by měla vypadat krásná žena? Muži mají jasno

Nikdo z nás není dokonalý. To je známa věc. Navíc má každý člověk jiný vkus. Jak se říká, proti gustu, žádný dišputát. Muži ale mají jasnou představu, jak by měla krásná žena vypadat. A nebo spíše neměla?

Ilustrační fotografie
reklama

Ladné křivky

Tak řekněme, že to je takový bod číslo jedna. Krásná postava lahodí nejen mužskému oku. Každý z nás se rád podívá na hezké tělo. Ať už z obdivu, zalíbení a v nejhorším případě ze závisti.

Plná pevná a velká ňadra jsou přímo poklad! Tvrdí muži. My ženy se s tím snažíme smířit. Je nad slunce jasné, že málokterá z nás je spokojena s tím, co jí matka příroda do oblasti hrudníku nadělila. Jedna má psychický blok z ploché hrudi, druhá nosí volná trička, aby zamaskovala dmoucí dekolt.

Muži však tvrdí, že i menší prsa mohou slavit úspěch. Prsa zkrátka milují bez ohledu na velikost. Fascinuje je jejich tvar, pružnost, jemná kůže - a taky vůně, kterou prý bradavky vydávají při sexu. Bujné poprsí má ale přece jen přednost, muž je podvědomě vnímá i jako ideální nástroj pro kojení jeho dětí. 

Výrazný zadek

Malé, placaté zadky prý nikoho nebaví. Těžko říct. Není určitě žádoucí vlastnit pozadí Věstonické Venuše, ale musí být za co chytit. A kosti to nejsou.

Čím více se ženské tělo liší od mužského, tím více je pro naše protějšky přitažlivější. 

Dlouhé nohy

Čím delší, tím lepší. Více než li minisukně muži upřednostňují mini šortky, či slim džíny. Skvělá finta jsou lodičky, které nohy ještě prodlouží.

Muže odpuzují nohy jako párátka, líbí se jim pěkně tvarované a lehce svalnaté. Takže hurá na dřepy a výpady.

Ploché břicho

To je snad životní cíl každé z nás. Pokud nemáte vynikající genetickou výbavu, čeká vás velkolepá dřina. Omezte pečivo a jednoduché cukry. Na vyrýsování tolik oblíbených "buchet" je důležité kardio, abyste spálily přebytečný tuk. Nejlepší je běh, rychlá chůze či tanec.

Držení těla

Nehrbit se, narovnat záda, zatnout břicho a hurá do světa. Nemusíte mít tělo modelky, stačí se umět hezky postavit. Pokud se to naučíte, vaše tělo získá najednou úplně jiný "rozměr".

Opravdu to funguje. Když se narovnáte, prodlouží se šíje, vyniknou prsa, mírné prohnutí bederní páteře zvýrazní zadek. 

Nežná tvář

Ideálem je dívčí, až dětská tvář, s vystouplými lícními kostmi, drobnou spodní částí, velké oči a malý nosík. Takový zjev v mužích budí ochranitelské pudy, protože působí něžně a bezbranně. 

Krásné vlasy

Nemusí být do pasu. Stačí, když jsou krásně udržované, lesklé a voňavé. Hlavně žádná umaštěná sláma sepnutá do drdolu. Muži mají rádi ženské vlasy. Starejte se o ně a nechte je vyniknout.

Témata: ženy | muži | lidé | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky