Novela zákona umožňuje nově zařadit mezi zaměstnanecké benefity i nákup tištěných knih

Od 1. července 2017 si mohou zaměstnanci kupovat knihy za mnohem výhodnějších podmínek, než doposud. V platnost totiž vstupuje novela zákona o dani z příjmu, která řadí nákup tištěných knih mezi volnočasové zaměstnanecké benefity. Zaměstnancům, kteří tyto benefity čerpají se tak rozšiřuje nabídka dobře známých aktivit a služeb o zajímavý segment.

Knihy, ilustrační fotografie
reklama

Společnost Edenred okamžitě reagovala na nové podmínky a síť akceptačních míst o knihkupectví. Do partnerské sítě jsou tak nově zařazena významná knihkupectví Knihy Dobrovský, Grada a Kniha.cz a jejich výčet se bude nadále rozšiřovat.

„Lidé díky tomu mají možnost ještě před letní dovolenou nakupovat knihy a platit s volno-časovou platební kartou Ticket Benefits® a to buď přímo na podkladně v kamenných obchodech či v e-shopech uvedených knihkupectví“, uvedl Marek Pražák, tiskový mluvčí společnosti Edenred.

Volnočasové zaměstnanecké benefity jsou stále více oblíbenou odměnou nad rámec běžné mzdy a zaznamenávají každoročně výrazný nárůst zájmu. Ve svém součtu volnočasové zaměstnanecké benefity od společnosti Edenred čerpá 110 000 zaměstnanců z více než
3 000 firem. Průměrná výše jedné útraty je 200 Kč.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky