Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

ČSA se zbavují majetku! Prodaly další Boeing 737

ČSA se zbavují majetku! Prodaly další Boeing 737

Foto: Jan Zýka / INCORP images

Bývalý Boeing 737-500 Českých aerolinií (ČSA) výrobního čísla 28475 odletěl ve středu ráno už s arménskou registrací EK-73775 pod kódem letecké společnosti Armavia do Jerevanu. Informoval o tom specializovaný letecký server planes.cz.

Letoun podle serveru létal od svého dodání v únoru 1999 stále u ČSA, kde nosil registraci OK-EGO. "Po třech měsících tak následuje osud B737-500 OK-CGK, které ČSA prodaly britské firmě Mika LTD, za kterou stojí majitel letecké společnosti Armavia, podnikatel Michal Bagdasarov. Přes Armavii se pak dostal k nově založenému dopravci Slovakian Airlines, který se stal podnikatelským záměrem rusko-arménského byznysmena v Evropě," píše server planes.cz.

Témata:  ČSA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy