Špičky českého byznysu na pražském summitu

14. října 2016 se v ČNB uskuteční nejvýznamnější setkání zástupců úspěšných českých firem, zástupců korporací a expertů kapitálového trhu, nad stěžejním tématem financování firem. Diskuse bude zaměřená na finanční řízení společností, možnosti financování tzv. velkých firem, možnosti financování potřeb středních firem a v neposlední řadě také na české investiční skupiny.

Prague Capital Market Summit
reklama

Generálním partnerem summitu je Burza cenných papírů Praha, pro kterou je letošní rok velice významný a to i díky vstupu Moneta Money Bank, která patří mezi největší letošní evropská IPO. „Jsem rád, že jsme měli možnost uvítat v letošním roce na našem trhu významného emitenta. Doufám, že burza bude stále více využívána jako zdroj kapitálu nejen pro zahraniční, ale i pro tuzemské firmy“, doplňuje generální ředitel BCPP Petr Koblic.

Mezi hlavními partnery jsou mezinárodně uznávaná advokátní kancelář PRK PARTNERS, která získala v letošním roce nejprestižnější mezinárodní ocenění, v nejvýznamnější mezinárodní soutěži právnických firem "Chambers Europe Award". Hlavním partnerem je i Raiffeisenbank, ta firmám nabízí špičkové poradenství a nástroje pro financování jejich potřeb. Raiffeisenbank uspěla v sedmém ročníku cen Nejlepší banka a stala se Klientsky nejpřívětivější bankou roku 2015.

Oficiálním partnerem je agentura CzechInvest, která nabízí podnikatelům rovnou několik nástrojů pro vhodné financování a také kvalitní poradenství. Oficiálním partnerem je i společnost CYRRUS, ta úspěšně obchoduje s cennými papíry již od roku 1998. V rámci CYRRUS CORPORATE FINANCE společnost rozvíjí také potenciál firem.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky