Začal veletrh For Family: Na své si přijdou všichni

Na výstavišti v pražských Letňanech začal soubor veletrhů s názvem For Family. A jak už název napovídá, na své si přijde celá rodina.

Ilustrační fotografie
reklama

Populární veletrh For Family se skládá ze čtyř tematických celků. Jedná se veletrhy For Kids, For Pets, For Senior a For Travel. Zaplněné jsou hned čtyři haly a oproti loňsku je připravena celá řada novinek: "Například na veletrhu For Pets se letos prezentuje pohřebnictví pro domácí zvířátka," uvádí ředitelka obchodního týmu volnočasových aktivit Alena Vrátná.

To ale není z novinek samozřejmě všechno. Inovacemi prošly například dětské autosedačky, které nabízejí nové systémy upínání či posezu dětí. A těšit se mohou i důchodci – na veletrhu For Senior je pro ně připravena speciální elektronika jako jsou intuitivní mobilní telefony nebo systémy přivolání rychlé pomoci. A novinkou je i znovunavrácení veletrhu cestovního ruchu For Travel, ten se do Letňan vrátil po pětileté pauze.

Veletrh For Family je prodejní, nakoupit si u některých vystavovatelů můžete dokonce za zvýhodněné ceny. V hale veletrhu For Kids nechybí velký výběr kočárků, autosedaček, hraček, ložního prádla, oblečení či dětských kol a odrážedel. Pejskaři zase mohou svým čtyřnohým miláčkům pořídit třeba nové vodítko, obojek, pelech nebo kvalitní značkové krmivo.

Důležitým prvkem celého veletrhu je doprovodný program. Hlavně děti mají o zábavu postaráno. Nechybí trampolína, sportoviště zřízené Českou obcí sokolskou, psí sporty ale i výstava zvířátek nebo exhibice miniaturních koní. Přijít se zabavit na veletrh máte šanci až do neděle 10. dubna.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky