Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sportka slaví 55. výročí: Mimořádná prémie? 70 milionů korun

Nejstarší a nejpopulárnější číselná loterie Sportka společnosti Sazka oslaví 55. výročí fungování loterijní společnosti navýšením Superjackpotu o mimořádnou Prémií 70 milionů korun. Informovala o tom mluvčí Sazky Lenka Angelika Tichá.

O mimořádnou prémii se bude hrát v období od 17. září 2011 do 28. prosince 2011, poprvé mohou výherci Superjackpot s Prémii získat při nedělním slosování 18. září 2011. "Podmínky pro získání Prémie se nemění. Sázející musí vsadit plnou sázenku Sportky, tedy deset sloupců, včetně uzavření sázky v číselné loterii Šance, nebo systémovou sázku od systému osm do systému 15, včetně uzavření sázky v číselné loterii Šance. Aktuální hodnotu Prémie bude možno získat při uhodnutí všech šesti tažených čísel Sportky v I. nebo II. tahu a bude-li se koncové dvojčíslí číselné loterie Šance na tiketu shodovat s vylosovaným koncovým dvojčíslím této doplňkové hry," popsala podmínky výhry Tichá.

Témata:  sazka loterie

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy