Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Takhle si užívají čeští politici. Bazének, grilování, jezero...

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Léto je v plném proudu, na dovolenou nebo za odpočinkem vyrazili i někteří čeští politici. Některé v těchto dnech možné zastihnout v rodné hroudě, jiná vyrazili za hranice. Například poslanec KSČM Jiří Dolejš tráví čas grilováním.

Je znát, že někteří čeští politici jsou už zběhlí v používání sociálních síth při komunikaci se svými příznivci. I v létě proto někteří své věrné pilně zásobují fotkami, na kterých relaxují a užívají si chvilky volna.

Například místopředseda KSČM využil chvíle, kdy mají poslanci volno, a strávil ho grilováním. „Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso..." komentoval svou fotku.

 

//

Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso,,,,

Posted by Jiri Dolejs on 1. srpen 2015

Na dalších snímcích pak ukazuje, jak se baví na dovolené u jezera. „Prý se valí tropy, dobré se zásobit i nápoji. A na nákup u jezera jak jinak než lodí," dodal k nim Dolejš. U vody nedávno strávil dovolenou také české prezident Miloš Zeman, který své volno strávil na Vysočině.

 

//

Posted by Jiri Dolejs on 3. srpen 2015

Vodu má rád i senátor Zdeněk Škromach. Nemusí ale kvůli ní jezdit nijak daleko, na zahradě má napuštěný svůj pověstný bazének. „Hezký večer, Hovory od bazénku jsou na cestě. Coming soon," vzkázal lidem na Facebooku politik.

 

//

Hezký večer, Hovory od bazénku jsou na cestě. Coming soon.

Posted by Zdeněk Škromach on 1. srpen 2015

Českou hroudu naopak opustil ministr financí Andrej Babiš, ten svým příznivsům poslal hned několik fotek z Francie.

Pan Galy, 15 let starosta Mougins, je rád že jsme tu investovali. Naposledy zvolen 84% hlasů, snížil dluh obce 5x pic.twitter.com/atBveOtW4q

— Andrej Babiš (@AndrejBabis) 1. Srpen 2015

Ještě dál se pak vydal ministr zemědělství Marián Jurečka, který odcestoval až do Zambie. Netrávil tam ale dovolenou, šlo totiž o pracovní cestu.

Je super vidět českou rozvojovou pomoc v praxi v Zambii, díky nám funguje inseminační stanice nic takového zde nebylo pic.twitter.com/u0hwNrz645

— Marian Jurečka (@MJureka) 1. Srpen 2015

„Je super vidět českou rozvojovou pomoc v praxi v Zambii, díky nám funguje inseminační stanice nic takového zde nebylo," komentoval svou misi Jurečka.

Předemnou dva týdny volna. Ze bych vypnul mobil a zakázal si sociální sítě?

— Pavel Bělobrádek (@PavelBelobradek) 31. Červenec 2015

To jeho stranický šéf Pavel Bělobrádek má sice dovolenou, rozhodl se ale, že si odpočine od všeho a proto naznačil, že moderní technologie si s sebou zřejmě brát nebude.

Témata:  politici dovolená Cestování

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy