Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babiš Tesco nekoupí? Novináři naznačují něco jiného

Tesco
Tesco
Foto: Evgeny Petrov, EuroZprávy.cz

Andrej Babiš pro týdeník Euro odmítl, že by měl zájem koupit část řetězec obchodů Tesco. Týdeník má ale podle svých slov informace, které naznačují něco jiného. Na sociálních sítích se hned objevily další spekulace.

„Já jsem to četl v médiích. Ptal jsem se na svém fondu (Hartenberg), a je to nesmysl, není to pravda," řekl k celé věci novinářům ministr financí.

Jenže ani toto prohlášení některé novináře neuklidnilo. „Babiš popřel, že by chtěl koupit část řetězce Tesco. Takže jeho obvyklý akviziční scénář, časem 'zítra něco koupí'," napsal na Twitter šéfredaktor serveru Hlídací Pes Robert Břešťan.

Na jeho tweet zareagoval i samotný týdeník Euro. „Ty anonymní zdroje jsou jednáním tak blízko, že za to dáme klidně ruku do ohně," napsal týdeník na sociální síti Twitter. „Kdybychom mohli uveřejnit ony dva zdroje, tak byste se bavili stejně dobře, jako se po jeho slovech bavíme my:-)," uvedl dále týdeník.

Toto téma bylo na sociálních sítích hojně propírané. „Babiš oznámil, že do Teska nakonec nepůjde. Tak to si nejvíc museli oddychnout v ČSSD a taky manžel Lenky Teska Arnoštové," napsal třeba Jaroslav Kmenta z magazínu Reportér.

Témata:  Tesco Andrej Babiš

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy