Tesco nabízí elektřinu a plyn od E.ONu, se slevou!

Tesco od středy svým zákazníkům, držitelům Clubcard, nabízí možnost sjednat si dodávku elektrické energie i zemního plynu od E.ONu a jako bonus získat poukázky na nákup zboží. v úterý o tom informovala mluvčí Teska Eva Karasová.

reklama

Noví zájemci, kteří uzavřou v rámci produktové nabídky Duo smlouvu na dodávku obou komodit, získají 5 000 bodů do programu Clubcard, za něž při nejbližším vyúčtování obdrží poukázku 500 korun na nákupy v Tesco. Všichni noví i současní odběratelé E.ONu a držitelé Clubcard budou moci sbírat body věrnostního programu, a to za každou zaplacenou zálohovou platbu.
 
Zákazníkům E.ONu a držitelům karet Clubcard budou po sjednání produktu body automaticky započteny za každou zaplacenou zálohovou platbu. První body jim budou připsány za zálohové platby provedené už v měsíci září. Kromě pravidelného vyúčtování věrnostního programu, které provádí Tesco, bude zákazník o výši svých bodů Clubcard informován na své roční faktuře zasílané společností E.ON.
 
"Spolupráce se společností Tesco je vyústěním naší snahy nabízet komplexní balíček energetických služeb pro domácnosti. Zákazník, který si zvolí produktovou nabídku Duo, tak nezíská pouze elektřinu a plyn z jedné ruky, ale navíc i zdarma pojištění asistenčních služeb v domácnosti v případě nepředvídaných událostí. Nabídka, kterou jsme ve spolupráci s Tescem odpilotovali již v červnu, se u zákazníků setkala s pozitivním ohlasem, a proto jsme se rozhodli pro její plošné zavedení," prohlásil předseda představenstva společnosti E.ON Energie Michal Šafář.

Témata: energetika | tesco | e on

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky