Moderátor Kraus našel recept na korupci. A nezapomněl na Zemana ani Nagyovou

Jiří Ovčáček sice Peroutkův článek zatím nenašel, našel prý ale mnoho jiných článků, ve kterých jsou napsány ještě horší věci. Budu je postupně zveřejňoval, slíbil Ovčáček. Nakonec zjistíme, že Peroutka nebyl Peroutka, shrnul dění bavič Jan Kraus.

Jan Kraus
reklama

„Tohle je nikdy nekončící story, náš pan prezident Zeman. V Peroutkových listech jsme zjistili daleko horší věci. Prostě my nakonec zjistíme, že Peroutka nebyl Peroutka," parafrázoval prohlášení prezidenta ve svém pořadu Jan Kraus.

Na paškál si vzal i Janu Nečasovou, dříve Nagyovou. „Rozjíždí novou kariéru, radí se vztahy i komunikací. Je to jako koučka. Já bych se nenechal koučovat od táhle dámy," komentoval to s lišáckým úsměvem bavič.

Pozitivně pak interpretuje na první pohled špatné zprávy. „Nedávno mi paní říkala, že mám na začátku vždycky depresivní informace. Já jí říkal, že to není pravda, že si je musí umět dobře pozitivně interpretovat," řekl Kraus.

„První je podle ta, že Baroš vyzval k revoluci v českém fotbale, protože je to žumpa. Druhá, dneska zase byla antikorupční policie na nějakým krajským úřadě, tam jsou každej tejden. Třetí je kauza pana Růžičky," vyjmenovával moderátor s tím, že to jsou všechno dobré zprávy.

Člověk to podle něj musí jen umět vidět z té lepší stránky. „S tím panem Barošem, to je dobrá zpráva, jen ať se to tam vyčistí. Kdybychom měli regulérní fotbal, všichni bysme to přivítali. Byl by to po 25 letech konečně novej začátek. Na úřadech by policie měla být pořád, protože po kauze pana Ratha a kvůli častým kontrolam, toho nakonec nechají. Když tam každý týden bude někdo, tak toho nechají, ani to nestihnou," má recept na korupci Kraus.

„S tím Růžičkou nevím, jak to bylo, zatím je brzo, a neví se, jestli to byla korupce nebo ne. Důležitý je ale to filmování. Že ten člověk, co dával, peníze, si to filmoval. Protože to vědomí, že se tady všichni navzájem filmujeme, je dobrý v tom, že všichni si budeme dávat bacha. To nás šmelina taky přestane bavit," má jasno Kraus a dodává, že nás čeká brzy zdárný konec a to jsou dobré zprávy.

Témata: Kraus, Jan

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky