Důchodci nemají na vodu, bolševické praktiky, hladovění... Macek promluvil

Publicista a politický komentátor Miroslav Macek opět glosoval poslední události české společnosti. Dnes se nevyhnul důchodcům ani matkám samoživitelkám.

Ilustrační fotografie
reklama

Nejprve doktora Macka zaujala zpráva Lidových novin, v níž se píše: "Matky samoživitelky, sociálně vyloučení nebo důchodci. Nejčastější skupiny lidí, kteří jsou ohroženi ztrátou bydlení. Na sto tisíc jich přežívá v ubytovnách. V obcích je přitom až šest set tisíc volných bytů a zhruba čtvrtina z nich by šla využít pro sociální bydlení. Jenže byty patří soukromníkům. Na ministerstvu práce a sociálních věcí vymýšlejí, jak přimět majitele ke spolupráci. Využití neobydlených prostor je jednou z premis chystaného zákona o sociálním bydlení. A to dokonce pod pohrůžkou propadnutí majetku obci."

K tomu komentátor dodává: "Správně! Také dvěma auty nikdo naráz nejezdí a plná lednice je nesmysl, když jiní hladovějí, zvláště ty matky samoživitelky, které byly donucené udělat si děti s ničemou a lumpem, který se o rodinu nestará, s pistolí u spánku! Nebo ty statisíce důchodců, kteří nemají ani na kartony ochucené balené vody! Každému podle jeho potřeb! Komunismus přece vždy byl a je naším cílem! Ale teď vážně: jedinou obranou proti takovým bolševickým praktikám, pokud by je soudruzi skutečně zavedli, je obrana svého majetku se zbraní v ruce. Jinak nás další Vítězný Únor nemine!"

Macka zaujal i rozhovor spisovatele Pavla Kohouta s Bohumilem Pečinkou v Reflexu o zmanipulovaných politických procesech, kde Kohout říká: "Sám jsem už byl dramatik, ale neměl jsem tolik fantazie, aby mě napadlo, že ty procesy byly nastudované jako na divadle a skuteční byli jen kati."

K tomu komentátor na webu Viditelný Macek uvádí: "Na to člověk nepotřeboval fantazii, jen zdravý , komunistickou ideologií nezblblý rozum. Nebýt lidí, jako je Pavel Kohout, kteří s nadšením dělali těm katům velice aktivní kouřovou clonu, nebylo by ani těch procesů."

"Ve stínu následujících údajů dodá ČR Kurdům 5000 kusů protitankových pancéřových pěstí na obranu proti Islámskému státu: Počet muslimů v Paříži 15%, v Bruselu 25%, v Kolíně nad Rýnem 12%, v Oslu 25%, v Kodani 10%, v Rotterdamu 25%, v Amsterdamu 24%, ve Stockholmu 20%, v Malmö 30%..." glosuje dále Macek.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky