Hušák se loučí se Sazkou. Definitivně

Dlouholetý šéf zkrachovalé loterijní společnosti Sazka Aleš Hušák v pondělí rezignoval na post předsedy představenstva. Hušák o tom informoval ve svém mimořádném prohlášení.

660
reklama

"Vážení přátelé, dnešním dnem končím jako předseda představenstva Sazky a odcházím mezi sázející. Děkuji upřímně všem spolupracovníkům a lidem, kteří Sazce věřili a stále věří. Jsem přesvědčen o její síle a budoucnosti," napsal Hušák ve svém prohlášení a dodal, že je hrdý na své 16leté působení v čele Sazky.
 
"Jsem hrdý, že se nám společnými silami podařilo to, čemu věřil jen málokdo. Postavit za extrémně krátkou dobu moderní arénu, kterou tato země potřebovala, která jí už přinesla přes pět a půl miliardy korun, všechny nás přežije a bude ještě dlouho sloužit lidem v této zemi. Lidé, kteří něco budují a stavějí, tedy i já, se dopouštějí chyb. To dobře vím, zároveň ale věřím, že základy, které Sazka a Aréna mají, se podařilo postavit pevné a trvanlivé," neopomněl Hušák zmínit výstavbu předražené O2 arény, která Sazku stáhla ke dnu.
 
Hušák své prohlášení rozeslal médiím ve stejný okamžik, kdy v budově Sazky začínala valná hromada jednat o jeho odvolání. Po necelé hodině jednání se nakonec akcionáři shodli a Hušákovi poslední funkci ve zkrachovalé loterijní společnosti odebrali. Už dříve ho z funkce generálního ředitele Sazky odvolal insolvenční správce Josef Cupka.
 
Hušák se pondělní valné hromady neúčastnil, schůzi řídil předseda dozorčí rady a zároveň předseda největšího akcionáře Sazky - Českého svazu tělesné výchovy (ČSTV) Pavel Kořan.

Témata: sazka

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky