Den podnikavých žen se blíží

Všechny podnikavé a tvořivé ženy mají možnost stát se součástí unikátního projektu ŽENY s.r.o., který pořádá setkání s názvem Den podnikavých žen. Projekt nabízí podporu ženám v jejich podnikání i další možnosti spolupráce.

660
reklama

Problematika práce žen na a po mateřské dovolené, podpora drobných živnostníků a částečných úvazků a také úskalí s tím spojená – to jsou hlavní témata, kterými se zabývají ŽENY s.r.o. Jak najít řešení a jak je možné dosáhnout úspěchu, mohou ženy ženám poradit právě v rámci setkání s názvem Den podnikavých žen.

ŽENY s.r.o. jsou projektem pro všechny ženy, které hledají inspiraci nebo se naopak inspirací touží stát. ŽENY s.r.o. chtějí dělat ženám radost nejen online, ale i v reálném životě. Nabídnou všem uživatelkám možnost testovat zdarma produktové novinky, sdílet své osobní zkušenosti, názory, nové impulsy, navazovat kontakty a navštěvovat zajímavé akce. Nebudou chybět výrobky od šikovných českých žen, které si již plní své sny a pustily se do vlastního podnikání, stejně jako řada dalších programů a aktivit pouze pro ženy. Projekt lze také přenést formou franchisingu do jednotlivých regionů s know-how, zkušenostmi a zázemím, které ŽENY s.r.o. nabízí.

„ŽENY s.r.o. jsou dílem velkého nadšení a náš cíl je jednoduchý – pomoct všem ženám, které chtějí podnikat. Máte podnikatelský záměr? Pomůžeme vám ho rozjet. Vyrábíte něco poctivě českého nebo slovenského? Prodávejte vaše produkty v našem Katalogu! Chcete si přivydělat? Staňte se ambasadorkou ve vašem regionu," zve ke spolupráci všechny stejně nadšené ženy zakladatelka projektu ŽENY s.r.o. Eva Vašková Čejková.

Den podnikavých žen se bude konat 12. října 2013 v Brně na brněnském výstavišti. Od 9:00 do 18:00 hodin se mohou návštěvnice veletrhu těšit na rozmanitý program. Kromě představení konceptu projektu a možností spolupráce, jsou v nabídce také zajímavé přednášky na téma základů marketingu, prodejních dovedností, time managementu nebo postavení ženy v budoucnosti. Vrcholem programu bude pokřtění prvního produktového Katalogu ŽENY s.r.o. Více o projektu ŽENY s.r.o. se můžete dozvědět na www.zenysro.cz.

Témata: lidé | podnikatelé

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky