Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nová octavia bude stát od 334 900 korun

Nová octavia bude stát od 334 900 korun

Foto: Škoda Auto

Na internet unikla cena nového modelu Škoda Octavia. Podle všeho bude cena nového modelu z mladoboleslavské automobilky začínat na částce 335 tisíc korun.

Na novou Škodu Octavii jsou všichni pořádně zvědaví. Před pár týdny ji automobilka oficiálně představila, ale nikdo ještě nemluvil o tom, kolik bude nový vůz stát. Dnes na internet unikla informace, že cena Octavie třetí generace bude v základní výbavě začínat na 335 tisících. Cena se samozřejmě může ještě lehce měnit. Automobilka podle všeho ovšem počítá právě s cenou 335 tisíc pro verzi se základní výbavou. Auto za tuto cenu by mělo být vybavené základním nejslabším motorem 1,2 TSi o výkonu 66 kilowatt.

Zajímavé je, že cena nové Octavie v základní výbavě je nižší než cena u aktuálního modelu, který se ještě doprodává. V historii automobilky je to dokonce nejlevnější model, který byl uveden na trh.

Témata:  Škoda auto

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy