Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Schwarzenberg prozradil, jak nás vidí v zahraničí! A je to nářez

Schwarzenberg prozradil, jak nás vidí v zahraničí! A je to nářez

Foto: TOP 09

Jaké má prezidentský kandidát Karel Schwarzenberg nedostatky jsme se už dozvěděli díky prvnímu videu, které natočil s hercem Zdeňkem Svěrákem a jeho synem režisérem Janem Svěrákem. V druhém krátkém klipu se rozhodli nám představit přednosti tohoto kandidáta.

Mezi Schwarzenbergovi přednosti patří bezesporu znalost několika cizích jazyků, což je velmi dobrá schopnost pro prezidenta. Schwarzenberg ke své jazykové zásobě má výhrady, ale to, že umí jazyky, nemůže popřít.

Mimo jiné se také z nového klipu dozvídáme, co si o České republice myslí v jiných státech. Na video se můžete podívat níže:

 

Témata:  Karel Schwarzenberg

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy