Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Chcete 22 tisíc? Škromach radí jak na to

Chcete 22 tisíc? Škromach radí jak na to

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Praha - Senátor ČSSD Zdeněk Škromach radí svým přátelům, jak vydělat tisíce. Stačilo mu k tomu zhlédnout sázkařský web Fortuna.

Zdeněk Škromach je tento rok v klidu. Mandát mu končí až v roce 2016. Chce ale podpořit své kolegy, kteří do Senátu tento rok kandidují a dostali se do druhého kola. Vedle krátkých výzev svým přátelům na Facebooku, aby volili kandidáty ČSSD, poradil, jak vydělat 22 tisíc korun.

Stačí k tomu málo. Vsadit tisíc korun na kandidáta Vsetína Jindřicha Šnejdrlu. Jeho kurz je 1:22. „Sázkaři věří levici. Největší šanci máte na Vsetínsku. Vsaďte si na Šnejdrlu, místopředsedu Agrární komory, a jděte ho volit. Když se Vám to povede, ještě vyděláte, za každých vsazených 1000 Kč to bude 22000 Kč. To už stojí za to. A s Čunkem bude konec. Berme to tržně," napsal na sociální síti Škromach.

Šnejdrla totiž kandiduje proti lidovci Jiřímu Čunkovi. Ten již v prvním kole atakoval hranici padesát procent. Utekla mu jen o pár procent. Teď o něm Fortuna nepochybuje jako o favoritovi. Jeho kurz je 1,01, což de facto vylučuje zisk ze sázky na jeho osobu.

Témata:  politici

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy