Pozor! Beton je opět v kurzu a jeho kvalita jde vpřed

Stavební společnosti v posledních letech přecházejí k novým stavební materiálů, jedním z nich je vymývaný beton GraniSol. Využívá se nejen kvůli svým technickým kvalitám, ale i kvůli svému vzhledu, který dokáže plochám dodat přírodní charakter, potvrdila společnost Cemex, která vyrábí GraniSol.

reklama

Nové technologické postupy zároveň umožňují kontrolovaným vymýváním GraniSolu zvýraznit charakter běžného kameniva. Přitom jsou ale zachovány dobré vlastnosti betonu, které se využívají v moderní architektuře a stavitelství již řadu staletí.

"Při zvážení všech ekonomických, bezpečnostních, funkčních, ekologických a estetických předností GraniSolu, je jeho využití ideální možností, jak dodat městským i přírodním povrchům přirozený vzhled a citlivě kultivovat městskou krajinu," uvádí ze svých zkušeností společnost Cemex.

Litý beton GraniSol je jedním z nových produktů, který dodržuje při výrobě velmi nízkou uhlíkovou stopu, ale také svým přírodním vzhledem dodává místům kde je použit atraktivní vzhled.

Témata: stavebnictví

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky