Holešovská výzva bez peněz! Chce svrhnout politickou mafii

Holešovská výzva svolává k další okupaci Prahy. Tentokráte Vyšehradu. Zároveň se ale potýká s nedostatkem financí a pravděpodobně i cenzurou.

reklama

„Od 1. 6. 2012 začíná největší protestní akce proti nefungujícímu systému v dějinách polistopadového Československa. Nadarmo se neříká, že kdo ovládá Vyšehrad, má v hrsti celou Prahu. Dějiny se opakují a je na čase svrhnout V. Klause! A nebude sám, za mříže patří celá novodobá politická mafie,“ zní v prohlášení.

Janás označil Holešovskou výzvu za nesmrtelné hnutí. Zároveň se ale dnes na jejich stránkách objevila informace, že Holešovská výzva nemá peníze a její činnost je paralyzována. Napsal ji jakýsi Riši: „Na plnou hubu - Holešovská výzva je paralyzována nedostatkem financí. Tato zpráva bude vymazána, protože jistí lidé raději nekomunikují v krizi a stáhnou se do pozadí. Ale to je ten pravý důvod, proč se nic neděje a proč nemáte žádné informace a zprávy.“

Je tedy otázkou, jak akce Occupy Vyšehrad skončí. Zatím to vypadá spíš na fiasko než na největší protestní akci od listopadu 1989 v kterou doufá svolavatel Radoslav Janás.

Témata: politici

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky