Silnice jsou ve špatném stavu. 83% řidičů se bojí o svá auta!

Podle průzkumu Direct Pojišťovny se celkem 83 procent řidičů obává poškození svého vozu vlivem špatného stavu vozovky. Pojišťovna o tom informovala v pondělí.

660
reklama

Z průzkumu vyplývá, že polovina řidičů považuje poškození svého vozu způsobené špatným stavem vozovky za spíše pravděpodobné. Třetina (33 %) dokonce za velmi pravděpodobné. Tomu odpovídá i to, že dotázaní řidiči označili pojištění podvozkové části automobilu proti škodám způsobeným špatným stavem vozovky za nejužitečnější z nabízených (40 % respondentů), a to i například i ve srovnání s pojištěním čelního skla (označilo 33,8 %).

Direct Pojišťovna vstoupila na český trh 21. května 2007 s přímým prodejem autopojištění. Nejdříve nabízela povinné ručení, které v srpnu 2007 doplnila o havarijní pojištění. V dubnu 2009 rozšířila portfolio svých produktů o pojištění majetku a odpovědnosti občanů a od podzimu 2010 nabízí klientům také cestovní pojištění. Vlastníkem pojišťovny se v červnu 2009 stala britská pojišťovací skupina RSA Insurance Group Plc.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky