Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Agresivní napadení dvou exekutorů!

Před panelovým domem ve Velkých Losinách na Šumpersku v pondělí kolem poledne měli dva muži zbít exekutory, kteří chtěli na zabavený vůz instalovat botičku. Exekutoři skončili v nemocnici, uvedl v úterý agentuře Mediafax policejní mluvčí Josef Bednařík.

Dva soudní exekutoři instalovali na zabavené auto před domem botičku a vše natáčeli na kameru. Přiběhli k nim dva muži (33 a 38 let) a začali na ně křičet a vulgárně je urážet. Osmatřicetiletý muž jim utrhl objektiv kamery, který odhodil. Mladší muž pak fyzicky napadl jednoho z vykonavatelů a povalil ho na zem.

"Napadeného několikrát kopl kolenem a nohou do hlavy, ten se bránil a vytáhl pepřový sprej, ale tím zasáhl i svého kolegu, který mu přispěchal na pomoc. Po tomto incidentu oba útočníci utekli," uvedl mluvčí.

Exekutoři na místo přivolali policii a lékařskou pomoc. Oba byli ošetřeni v nemocnici v Šumperku, policie případ dále vyšetřuje.

Témata:  exekuce

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy