Živnostníci a podnikatelé chtějí výhody a slevy jako velké firmy

Výhody a slevy chce více než pět tisíc podnikatelů sdružených okolo serveru AkceZ. Ve čtvrtek začnou jejich zástupci s dodavateli a poskytovateli služeb jednat o vylepšených nabídkách, řekla v neděli agentuře Mediafax místopředsedkyně Unie malých a středních podnikatelů ČR Radomíra Kotlárová.

660
reklama

AkceZ má pod záštitou Unie malých a středních podniků ČR živnostníkům a podnikům s nanejvýš stovkou zaměstnanců umožnit vyjednat si podobné slevy, jaké získávají velké společnosti.

"Oslovili jsme hlavní dodavatele zboží a poskytovatele služeb a ve čtvrtek začneme vyhodnocovat jejich nabídky," řekla Kotlárová. "Chceme, aby se zamysleli nad vysokými cenami pro živnostníky i menší podnikatele."

Největší zájem projevili podnikatelé o slevy na pohonné hmoty, telefonní paušály a energie, v dalších skupinách se podnikatelé budou snažit získat výhody v oblasti bankovních služeb, pojištění nebo internetového připojení.

"Ve čtvrtek po měsíci činnosti ukončíme registrace a začneme vyhodnocovat nabídky," uvedla Kotlárová. "Ty nejvýhodnější předložíme každému členovi AkceZ prostřednictvím webového rozhraní. Bude na každém podnikateli, zda nabídku přijme," dodala.

Témata: podnikatelé

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky