Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

HighSky Brokers je od středy na českém trhu

Obchodník s cennými papíry, společnost HighSky Brokers, zahájila svou činnost na českém trhu. Společnost o tom informovala ve středu s tím, že s obchodováním přichází na nové platformě MetaTrader 5.

„Nová platforma MetaTrader 5 (MT5) umožňuje rychlé obchodování online v reálném čase, a dále s nabídkou obchodování s měnami, komoditami a akciovými indexy. Unikátní platforma nabízí možnost vyzkoušet si demoverzi obchodování ´nanečisto´a dále nabízí širší využití v rámci trhu Forex (Foreign Exchange),“ stojí v prohlášení společnosti.

„Atraktivita služeb a finančních nástrojů, které nabízíme, není tolik závislá na aktuální hospodářské situaci, jako to známe klasicky u akciových trhů. Investoři mají příležitost zhodnocovat své vklady jak na rostoucím, tak i na klesajícím trhu,“ uvedl Krzysztof Kochan z HighSky Brokers.

„Ze zkušenosti víme, že zájem o obchodování roste. Je hodně lidí, kteří nejsou spokojeni s úrokovou sazbou na bankovních depozitech, přitom by chtěli řídit vlastní finance. Chceme proto podpořit informovanost o ekonomice a obchodování,“ doplnil.

HighSky Brokers má do budoucna ambice patřit mezi nejlepší brokery na českém trhu a stát se předním makléřem s cennými papíry ve střední Evropě. Zaměřuje se především na střední a drobné klienty.

Témata:  cenné papíry Highsky

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy