Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

HighSky Brokers je od středy na českém trhu

Obchodník s cennými papíry, společnost HighSky Brokers, zahájila svou činnost na českém trhu. Společnost o tom informovala ve středu s tím, že s obchodováním přichází na nové platformě MetaTrader 5.

„Nová platforma MetaTrader 5 (MT5) umožňuje rychlé obchodování online v reálném čase, a dále s nabídkou obchodování s měnami, komoditami a akciovými indexy. Unikátní platforma nabízí možnost vyzkoušet si demoverzi obchodování ´nanečisto´a dále nabízí širší využití v rámci trhu Forex (Foreign Exchange),“ stojí v prohlášení společnosti.

„Atraktivita služeb a finančních nástrojů, které nabízíme, není tolik závislá na aktuální hospodářské situaci, jako to známe klasicky u akciových trhů. Investoři mají příležitost zhodnocovat své vklady jak na rostoucím, tak i na klesajícím trhu,“ uvedl Krzysztof Kochan z HighSky Brokers.

„Ze zkušenosti víme, že zájem o obchodování roste. Je hodně lidí, kteří nejsou spokojeni s úrokovou sazbou na bankovních depozitech, přitom by chtěli řídit vlastní finance. Chceme proto podpořit informovanost o ekonomice a obchodování,“ doplnil.

HighSky Brokers má do budoucna ambice patřit mezi nejlepší brokery na českém trhu a stát se předním makléřem s cennými papíry ve střední Evropě. Zaměřuje se především na střední a drobné klienty.

Témata:  cenné papíry Highsky

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy