Nový název pražského letiště? Prý Letiště Václava Klause

Krátce poté, co režisér Fero Fenič zveřejnil svůj návrh na přejmenování ruzyňského letiště po prezidentovi Václavu Havlovi, objevila se řada dalších vážných i nevážných návrhů. Fortuna pro pobavení vypsala i kurzy na méně pravděpodobné nové jméno pražského letiště, jak informovala v úterý.

660
reklama

Nejpravděpodobnější je podle Fortuny přejmenování letiště podle Václava Havla, k 1. lednu 2013 je to s kurzem 1:1,05. Na to, že se název ke stejnému datu nezmění, je vypsán kurz 1:7.

Na to, že se letiště přejmenuje na Letiště Jaromíra Jágra, sázková kancelář vypsala kurz 1:68 (podle čísla dresu hokejisty, jehož malíček byl svého času nejsledovanějším údem v republice). Na Letiště Karla Gotta je pak kurz 1:109 (72 let a 37 zlatých slavíků). Ještě menší šance má pak podle bookmakerů Fortuny změna na Letiště Václava Klause, a to 1:666.

Vsadit se však dá i na Vladimíra Remka s kurzem 1:1978 (rok kdy vyletěl nejvýše ze všech československých letců), Jaroslava Tvrdíka s kurzem 1:800 (podle Fortuny neoficiální ztráta ČSA v mil. za vedení Tvrdíka v roce 2005) či na Zeman/Šloufovo letiště s kurzem 1:7196 (akce Olovo, olovo je supravodivé za teploty – 7196).

Témata: letiště

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky