Hokejista Jan Kovář nakoupil byty v centru Plzně

Reprezentační útočník a člen loňského All Star týmu KHL Jan Kovář své vydělané peníze nerozhazuje, ale s rozmyslem investuje. V Plzni, kde pobývá, když není v Rusku, pořídil několik bytů v nově vznikajícím projektu Rezidence Mlýnská strouha.

Jan Kovář (hokejista)
reklama

Nemovitosti dlouhodobě platí za stabilní investici, čemuž podle všeho věří i úspěšný hokejista, hráč týmu Metallurg Magnitogorsk, Jan Kovář. I proto nakoupil hned několik bytových jednotek v Rezidenci Mlýnská strouha, která vyroste v centru Plzně.

Projekt se pyšní exkluzivním umístěním. Vyroste podél ulic Pallova a Tyršova a budoucí rezidenti budou mít na dosah ruky jak příjemné parkové oblasti vhodné k odpočinku, včetně stejnojmenné revitalizované zóny, tak i historické centrum s veškerou občanskou vybaveností.

Z investičního hlediska dává nákup bytových jednotek v rezidenci smysl především s ohledem na fakt, že se v Plzni nachází mnoho významných zahraničních firem. Jejich manažeři a kvalifikovaní pracovníci jistě ocení vysoké standardy projektu, stejně tak jeho polohu.

Kvalitní bydlení formou pronájmu také vyhledávají zahraniční studenti, kterých jsou třeba jen na lékařské fakultě ZČU stovky. Ty, kromě nadstandardního provedení, může přilákat především blízkost rezidence k místu jejich studia.

Že se ve spoustě případů odehraje koupě bytu v Rezidenci Mlýnská strouha s investičním záměrem, potvrzuje i makléřka Markéta Janečková. „Potenciál projektu je velký, jak díky lokalitě, tak díky architektonickému řešení. Byty nakoupit, i ve větším množství, a vrátit je na trh k pronájmu je tak logickým krokem pro spoustu lidí, kteří hledají způsob, jak rozumně uložit peníze,“ dodává.

Její slova dokládá i zmíněný nákup Jana Kováře. Ten ukazuje, že důvěra v investiční potenciál projektu vůbec není malá. A zároveň, že obávaný kanonýr myslí na svou budoucnost, až bude muset pověsit brusle na hřebík.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky