V Účtenkovce se bude v prosinci soutěžit o Nový Ford Focus

Ministerstvo financí dokončilo výběrové řízení na dodavatele osobního automobilu na druhé, třetí a čtvrté slosování Účtenkovky. Výhrou, kterou si odnese druhý nejšťastnější soutěžící ve slosováních 15. prosince, 15. ledna a 15. února, bude stejně jako v prvním kole Nový Ford Focus Kombi s benzínovým motorem o obsahu 1,6 l. v tmavě modré barvě.

účtenková loterie
reklama

Vítězným dodavatelem je autosalon Auto Kora top s.r.o., který v rámci výběrového řízení nabídl nejvýhodnější nabídku a vůz v požadovaných standardech dodá za 357 009 Kč (včetně DPH).

Vůz je vybaven klimatizací, zadními parkovacími senzory, stropními, předními i bočními airbagy, palubním počítačem či CD přehrávačem s USB. Výbava vozu zahrnuje elektronický stabilizační systém ESC s protiprokluzovým asistentem TA, bezpečnostním brzdovým asistentem EBA a ABS.

Účtenkovka je hra Ministerstva financí, ve které se každý měsíc hraje o více než 20 tisíc cen v hodnotě od 100 Kč do 1 000 000 Kč. Účast v Účtenkovce je zdarma a vyhrát může každý, kdo si zaregistruje platnou účtenku. Čím více účtenek hráč zaregistruje, tím větší je jeho šance na výhru. Losuje se vždy 15. den následujícího měsíce, aby měl každý dost času všechny své účtenky, které v uplynulém měsíci získal, do slosování zaregistrovat. Losuje se pouze z aktivně zaregistrovaných účtenek, nikoliv z účtenek, které ihned po vystavení skončily v odpadkovém koši.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky