FÉR kreditní karta zastane hned tři bankovní produkty

Kreditní karta Sberbank může díky svým funkcím efektivně suplovat běžný bankovní účet, kontokorent a debetní kartu dohromady. Spojuje v sobě totiž možnosti využití až 45denního bezúročného úvěrového limitu pro platby a vybírání hotovosti v bankomatech, ale i provádění pravidelných plateb, třeba inkasa. Její používání je pohodlné – platby u obchodníků totiž probíhají bezkontaktně.

Ilustrační fotografie
reklama

Kreditní karty mnozí považují za jakýsi doplněk běžného účtu poskytující úvěrový rámec pro nákupy u obchodníka nebo na internetu. Klienti Sberbank CZ ale mohou FÉR kreditní kartu využívat mnohem šířeji. „Karta totiž přináší funkce, které si v ničem nezadají s tím, co nabízí běžný bankovní účet, kontokorent a debetní karta zároveň,“ říká Petra Crhová, produktová manažerka platebních karet Sberbank CZ. Kreditka v mnohém pomáhá se správou osobních financí:

Využití pro SIPO nebo inkaso

„Kreditní karta Sberbank umožňuje jako jediná na trhu nastavení SIPO, také inkasa a dalších platebních příkazů a využití bezúročného období právě i pro pravidelné platby za nájemné, energie, telekomunikace apod. Klientům se tak nestane, že by se kvůli momentálnímu nedostatku prostředků na účtu dostali do zpoždění s platbami a zbytečně riskovali omezení služeb nebo úhradu penále,“ zdůrazňuje přednosti karty Petra Crhová. Provádění plateb, jednorázových i trvalých příkazů, přitom není zatíženo žádnými poplatky. Totéž platí pro vydání a vedení karty.


Bezúročné období až 45 dní

Využít bezúročného půjčení peněz od 10 až do 300 tisíc Kč je ve Sberbank možné až na 45 dní. Tento benefit platí pro veškeré bezhotovostní transakce i výběry z bankomatů. Kreditní karta tak zastane kontokorent, navíc výrazně výhodněji. Využívání kreditní karty přitom není nijak vázáno na nutnost mít u banky vedený běžný účet.

Bezpečnost a jistota

Kreditní karta je ve srovnání s debetní pro jejího držitele jistější. V případě zneužití kreditní karty se totiž jedná o prostředky banky, která tak případný problém řeší sama. Větší jistotu kreditní karta přináší i při zahraničních cestách. Není totiž neobvyklé odmítnutí debetní karty a preference kreditní, třeba hotelem. Ke kartě je samozřejmě možné sjednat i cestovní pojištění.

Komfort při nákupech

FÉR kreditní karty, které vydává společnost MasterCard, jsou vždy embosované. Komfort zajišťuje technologie bezkontaktního placení, které si Češi tak oblíbili.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky