Čtvrtý titul pro Fio podnikatelský účet v Ceně podnikatelů

Nejlepším podnikatelským účtem v Ceně podnikatelů soutěže Zlatá koruna 2015 se stal Fio podnikatelský účet bez poplatků. Obhájil loňský titul a již počtvrté v řadě získal největší počet hlasů.

logo Fio banka
reklama

Fio podnikatelský účet zvítězil v soutěži Zlatá koruna 2015 v kategorii Cena podnikatelů, prvenství tak drží souvisle od roku 2012. Cena podnikatelů patří mezi významná ocenění, v němž hlasuje veřejnost na webu soutěže. Sami klienti tak mohou vyjádřit svou spokojenost s produkty, které využívají. Fio podnikatelský účet bez poplatků se prosadil v konkurenci 550 nominovaných produktů, které byly do hlasování veřejnosti zařazeny. Fio banka si tak po vítězství v anketě Nejvstřícnější banka 2014, která byla vyhlášena minulý týden, připisuje další ocenění.

„V roce 2014 jsme podnikatelům nabídli levné europlatby, možnost zakládat účty v 15 měnách nebo kontokorent bez poplatků. Je to však jen zlomek výhod, které Fio podnikatelský účet nabízí. Naši klienti oceňují především to, že je bez poplatků a bez podmínek, a velice nás těší, že tyto jedinečné parametry ocenila i široká veřejnost v Ceně podnikatelů. I letos podnikatele potěšíme, plánujeme pro ně POS terminály a platební brány pro e-shopy. Věříme, že jim uděláme stejnou radost, jakou máme my z tohoto ocenění. Děkujeme všem za zaslané hlasy,“ komentuje vítězství v soutěži Zlatá koruna 2015 Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Témata: Fio Banka

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky