Fio banka nabízí kontokorent bez poplatků

Česká Fio banka vylepšuje kontokorentní úvěr k osobním i podnikatelským účtům. Nyní je možné vybírat ze tří různých tarifů podle potřeby klienta, přičemž u Tarifu 3 se neplatí žádný poplatek za přistavení kontokorentu ani jeho obnovu. Nově mohou o kontokorent žádat nejen stávající, ale i noví klienti.

reklama

Fio banka nabízí od konce srpna nový kontokorentní Tarif 3, jehož přistavení i roční obnova jsou zcela zdarma. Klienti tak mohou nově vybírat celkem ze tří tarifů podle toho, jestli kontokorent hodlají čerpat delší dobu, nebo naopak jednorázově několikrát do roka. K Tarifu 3 je možné navíc získat slevu až 4 % z úrokové sazby. Při řádném plnění podmínek smlouvy o kontokorentu je po roce automaticky snížen úrok o 2 %, po druhém roce o další 2 %. O tuto slevu klienti nemusí žádat, je jim přiznána automaticky a bez obstrukcí. Slevu k třetímu tarifu mohou získat i klienti, kteří už kontokorent ve Fio bance alespoň rok čerpají, i ti, kteří mají kontokorent s podobnými parametry alespoň rok v jiné bance.

Fio banka poskytuje kontokorenty až do výše 500 000 Kč k osobním či podnikatelským účtům bez poplatku za rezervaci zdrojů. Úrok je počítán denně z aktuálně čerpané částky, kterou je možné použít kdykoliv a na cokoliv. Finanční rezervu mohou nyní získat také noví klienti. Stačí si zdarma založit účet a s potvrzením o příjmu za poslední 3 měsíce od zaměstnavatele přijít na kteroukoliv pobočku Fio banky. Formulář je dostupný na webových stránkách banky. Novinkou pro stávající klienty, kterým chodí na účet pravidelný příjem, je možnost zažádat o kontokorent nejen na pobočce, ale také prostřednictvím online formuláře v Internetbankingu.

„Vnímáme zvýšený zájem klientů mít k dispozici finanční rezervu v případě potřeby. Proto jsme stávající portfolio kontokorentních tarifů rozšířili o tarif bez poplatků a s možností získání slev. Klienti si mohou sami vybrat, který ze tří nabízených tarifů je pro ně nejvhodnější. Věříme, že naše nabídka osloví jak stávající, tak i nově příchozí klienty,“ komentuje vylepšení kontokorentních úvěrů Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Témata: Fio Banka

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky