Syn se zuby nehty držel doma u rodičů. Rozhodli se pro radikální řešení!

Na stůl soudu v Syrakusách ve státě New York se dostal zvláštní případ. Rodiče žádali o soudní vystěhování svého nezdárného dospělého syna, píše The Guardian.

Ilustrační fotografie
reklama

Soudce nařídil třicetiletému muži z malého Camilluse ve státě New York, aby se vystěhoval z domu svých rodičů.

Během slyšení v úterý se soudce nejvyššího soudu státu New York Donald Greenwood snažil přesvědčit Michaela Rotonda, který se vrátil domů po studiích před osmi lety, aby z vlastního popudu opustil rodný dům.

Ale Rotondo, který u soudu sám zastupoval, tvrdil, že má nárok ještě na dalších šest měsíců života se svojí rodinou.

Greenwood nazval tuto žádost "pobuřující" a vydal příkaz k vyhoštění. Podle Michael je naopak pobuřující příkaz k vystěhování.

Mezi synem a rodiči v posledních měsících probíhala právní bitva a nejvyšší soud státu New York byl poslední instancí, kam se mohly obě strany odvolat

Vše začalo dne 2. února, kdy rodiče poslali svému synovy oficiální žádost přes úřad, "Po diskusi s tvojí matkou, jsme se rozhodli, že musíš okamžitě opustit náš dům. Máš 14 dní k vystěhování. Nemůžeš se vrátit. Budeme podnikat veškerá opatření nezbytná k provedení našeho rozhodnutí."

Rodiče nezdárnému synovi dokonce do nového života nabídli 1100 dolarů a přidali několik cenných rad. Michael však nereagoval a vše skončilo žalobou a u soudu.

Na otázku, co teď bude dělat, Michael odpověděl, že má vlastní business. Na co se jeho business zaměřuje, Michael jen odpověděl: „Můj business je můj business, a vám do něj nic není.“

Témata: lidé | soudy | rodina | USA | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky