Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 26. dubna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes naše území bude v noci postupovat studená fronta, počasí zejména na jihovýchodě území ovlivní frontální vlna. Během dne se od západu nad naše území rozšíří tlaková výše, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Většinou oblačno a na severozápadě, postupně i jinde místy občasný déšť nebo přeháňky. Nejnižší teploty 11 až 7 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až polojasno a ojediněle, odpoledne přechodně místy přeháňky. Na jihovýchodě zpočátku až zataženo a místy občasný déšť. Později večer ustávání srážek a ubývání oblačnosti na skoro jasno. Nejvyšší teploty 12 až 16 °C, na jihovýchodě až 19 °C, v 1000 m na horách kolem 9 °C, na severozápadě a severu kolem 6 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s večer zeslábne.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer slabý vzestup

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy