IKEA stahuje z prodeje cukrovinky. Výrobky je možné vrátit

IKEA preventivně stahuje z prodeje výrobek GODIS PÅSKKYCKLING, marshmallow o váze 100 g. Jedná se preventivní opatření, protože byl u výrobce zjištěn výskyt myší. V České republice byl výrobek v prodeji pouze v obchodním domě IKEA Černý Most a prodalo se ho 11 kusů.

IKEA
reklama

Bezpečnost výrobků je pro IKEA vždy na prvním místě, proto chceme zákazníky upozornit, že z prodeje stahujeme cukrovinky GODIS PÅSKKYCKLING s minimální trvanlivostí od 23. října 2018 do 26. ledna 2019. Datum minimální trvanlivosti je vyznačeno za zadní straně sáčku.

Zjistili jsme, že v prostorách, kde se vyrábí produkt GODIS PÅSKKYCKLING, byla zjištěna přítomnost hlodavců a cukrovinky s nimi mohly přijít do kontaktu. IKEA žádá zákazníky, aby výrobky, které mají datum minimální trvanlivosti mezi 23. říjnem 2018 a 26. lednem 2019, přinesli zpět do IKEA. Peníze jim budou v plné výši vráceny zpět. Výrobek je možné vrátit i bez účtenky. Děkujeme za spolupráci.

Bezpečnost potravin a jejich kvalita je pro nás v IKEA na prvním místě. Chceme našim zásadám dostát, a proto tyto výrobky stahujeme z prodeje. Velmi se omlouváme za nepříjemnosti, které tím mohly zákazníkům vzniknout.

Více informací mohou zákazníci získat v Kontaktním centru IKEA na čísle 234 567 890.

Témata: ikea | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky