Poradíme, jak na začínající chřipku

Mrzne jako když praští a ani tak se nachlazení bohužel nevyhneme. Tedy většina z nás. Říká se, že když bacily přemrznou, nemoc nehrozí. Současná chřipková epidemie tvrdí ale něco jiného.

Ilustrační fotografie
reklama

Nejdůležitější je nemoci předcházet. To platí samozřejmě nejen u chřipky. Ale právě v jejím případě je důležité zásobovat tělo vitamíny. Je to skvělá prevence. Posilujte imunitu a nachlazení si na vás nepřijde.

Klasické osvědčené rady jako jsou konzumace citrusů, zázvoru, ovoce a zeleniny, to je známá věc. Když ale ani to nepomůže a zákeřná chřipka zaútočí, existuje skvělý přírodní recept, který vás postaví na nohy.

Pokud se rýma nebo nachlazení nezačne léčit dostatečně brzy, pak i zpočátku mírná nepříjemnost může přerůst do nebezpečného onemocnění.

Důslední buďte zejména u suchého kašle a hlenovité rýmy. Tato dvojice dovede být opravdu nepříjemným společníkem.

Již zmíněný přírodní recept, vám pomůže předejít těžkému průběhu nemoci a možným zdravotním komplikacím. Jeho příprava je opravdu snadná a finančně zcela nenáročná.

Recept funguje nejen na nachlazení či rýmu, ale účinně působí právě i proti příznakům chřipky. Jedná se o 100% přírodní "bombu". Potřebné ingredience naleznete snad v každé domácnosti a pokud vám přece jen něco chybí, tak to zcela jistě naleznete v každém obchodě s potravinami.

Základem receptu jsou 3 ultra prospěšné suroviny – citron, med a cibule. Je pravdou, že každá surovina zvlášť má své kouzlo, ale dohromady tvoří svatou trojici. 

Cibule má vynikající protizánětlive, antibiotické a odhleňovací účinky. Citrony jsou známé pro velký obsah vitamínu C a med zmírňuje podráždění sliznice, pálení v krku a má antibakteriální a protivirové vlastnosti.

A jak na zázrčný lék?

K výrobě  budete potřebovat :

1 cibuli
1 citron
2 polévkové lžíce medu
2 sklenice vody (celkem 4 dcl)

Nejprve převařte vodu a nakrájejte cibuli na silnější proužky. Poté vložte cibuli do vroucí. Vařte ji na mírném plameni asi 15 minut. Nakonec sceďte tekutinu,nechte ji vychladnout a  cibuli vyhoďte.

Do odvaru přidejte med a vymačkanou šťávu z celého citronu. Následně vše důkladně rozmíchejte. A zázrak je na světě!

Tento "lék" užívejte 3x denně, ale pokaždé čerstvý, aby neztrácel účinnost. Výrazné zlepšení pocíte již za 24 hodin.

Témata: chřipka | nemoc | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky