Musíme se množit víc než křesťané. Jediný způsob, jak je můžeme zničit, tvrdí uprchlíci

Překladatelka, která v Německu pracuje s muslimskými migranty, varuje, že jejich úmysly rozhodně nejsou čisté. Pro média vypověděla svoje konkrétní zkušenosti i to, co ji běženci říkají v domnění, že je muslimka.

Ilustrační fotografie
reklama

Již několik let pracuje překladatelka v různých migračních centrech po celém Německu. Díky tomu má šanci mluvit přímo s běženci, kteří ji pokládají za muslimku, přestože se ona sama hlásí ke křesťanství. S odkazem na své zkušenosti varuje, že někteří nově příchozí muslimové křesťany opravdu nenávidí a jsou odhodláni jejich náboženství zničit.

Server Express s odkazem na německá média uvádí, že překladatelce (39) se muslimové velmi často svěřují, protože ji pokládají za jednu z nich. Částečně mají pravdu, žena, která poskytla rozhovor německým médiím, přijela do Německa v roce 1991 jako uprchlice z Eritreji. Pak začala pracovat jako dobrovolnice v azylových střediscích, protože chtěla zemi splatit to, co jí poskytla. Není však muslimka ale křesťanka.

„Křesťané jsou utlačováni, zastrašováni a pronásledováni muslimskými uprchlíky. To je normální. Některé ženy mi řekly: Budeme znásobovat naše počty. Musíme mít více dětí než křesťané, protože to je jediný způsob, jak je tady můžeme zničit," uvedla překladatelka, jejíž jméno nebylo zveřejněno. Varuje, že muslimové se netají tím, že chtějí zemi islamizovat.

Server poukazuje, že střety mezi křesťanskými a muslimskými uprchlíky jsou v posledních letech v zemi na vzestupu. Podle zprávy, která byla vydána minulý měsíc, čelilo od května útoku 742 křesťanských běženců, 416 z nich prý bylo fyzicky týráno, 44 uvedlo, že bylo sexuálně napadeno, a více než třem stovkám bylo vyhrožováno smrtí.

Alarmující je především to, že pachateli byli ve 205 případech strážci z azylových center, kteří mají za úkol migranty naopak chránit.

„Často kážou čistou nenávist vůči nevěřícím a jejich děti v Německu v tomto žijí od raném věku. Velmi podobné to je v azylovém bydlení, kde si muslimští chlapci odmítají hrát s křesťany," uvedla překladatelka.

Když se pokusila podpořit muslimské děti, aby si hrály se svými křesťanskými protějšky, děti prý velmi často nechtěly a tvrdily: „Nechci si hrát s křesťany. Rodiče je taky nenávidí..."

Témata: uprchlíci | Muslimové

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky