Muž bude učit migranty jak „sbalit“ německé dívky a ženy

Jak „sbalit“ německé dívky a ženy chce migranty učit muž z Německa, který si říká „trenér flirtu číslo jedna“. Horst Wenzel chce podle jeho slov na stránkách „flirtovací univerzity“ v rámci projektu naučit nově příchozí, jak navázat vztah se ženami v reálném životě i na on-line seznamkách.

Přijímání uprchlíků do Evropy
reklama

Horst Wenzel spustil velmi kontroverzní podnikání, v rámci kterého chce migranty učit, jak „dostat" německé ženy a dívky. Vysvětluje, že právě „sbalení" dívky je velká část integračního procesu. Doufá prý, že se přistěhovalci „do Německa zamilují" - nebo alespoň do jeho žen, píše server Breitbart s odvoláním na německý list Westen Allgemeine Zeitung.

Zájemcům nabízí různé texty a „svépomocný koučink", to vše má podle „flirtovací univerzity" pomáhat lidem k navázání kontaktu s příslušníky opačného pohlaví. Na stránkách podnikatel mužům slibuje, že je kurzy naučí, „jak dostat telefonní čísla od atraktivních dívek, a jak provést dokonalý polibek". Rovněž tvrdí, že díky těmto metodám muži získají „žhavé manželky" a to i v případě, že oni sami jsou „obyčejní".

Server Breitbart podotýká, že provozovatelé stránek nedokládají své „znalosti a postupy" žádnou akademickou či formální kvalifikací, spíše se odkazují na články z médií. Německý list Frankfurter Rundschau o projektu píše jako o „autoškole flirtování".

Wenzel (27) říká, že se těší na start workshopu pro migranty, který by měl začít 6. září. „Myslím, že důležité základní potřeby uprchlíků jsou dnes v mnoha ohledech naplněny. Ale láska je také velmi důležitá základní potřeba. A láska pro mě znamená také integraci," uvedl trenér flirtu pro média.

Jedním z témat, která budou na workshopu diskutována, bude také on-line seznamování, které je podle Wenzela stále velmi populární. Tvrdí, že chce pomoci migrantům být úspěšnější při „balení" dívek přes aplikace určené k randění, které by mohly být použity pro domlouvání příležitostných pohlavních styků.

Na webových stránkách „flirtovací univerzita" tvrdí, že její techniky nezahrnují „kouzla nebo hloupé triky", cílem je prý spíše snahy o to „vyvinout jistější a zajímavou osobnost".

Wenzel se domnívá, že kulturní rozdíly mužů z Blízkého východu a severní Afriky a jejich názory na ženy nejsou příliš důležité. Říká, že se dívá na migranty a vidí nedostatečnou náklonnost. Rázně odmítl, že by měl nějaké „předsudky" vůči migrantům.

Témata: uprchlíci | Německo

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky