Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ikea stahuje z prodeje čokolády Choklad Mörk

IKEA, ilustračné fotografie
IKEA, ilustračné fotografie
Foto: Pixabay

Ikea informuje zákazníky, kteří si koupili hořkou čokoládu Choklad Mörk 60 % a Choklad Mörk 70 %, že na obalu výrobků nebyla dostatečně označena přítomnost mléka a lískových ořechů. Bezpečnost je pro Ikea nejvyšší prioritou, a proto stahujeme z prodeje všechny zmiňované výrobky se všemi daty spotřeby. Tyto čokolády však může zcela bezpečně konzumovat každý, kdo netrpí alergií na mléko ani na lískové ořechy.

Ikea stahuje z prodeje výrobky Choklad Mörk 60 %, 100 g, hořkáčokoláda, a Choklad Mörk 70 %, 100 g, hořká čokoláda, kvůlinedostatečně označené přítomnosti mléka a lískových ořechů. Bezpečnost je pro Ikea nejvyšší prioritou, a proto se stažení zprodeje týká všech čokolád Choklad Mörk 60 % a Choklad Mörk 70 % sevšemi daty minimální trvanlivosti. Data najdete na zadní straně obalu(rok/měsíc/den). U osob trpících alergií na mléko nebo na lískové ořechy by pokonzumaci této čokolády mohla nastat alergická reakce. Zákazníci s alergií na mléko nebo lískové ořechy, či lidé, kterýchse problém jakkoli jinak týká, mohou dané výrobky vrátit v nejbližšímobchodním domě Ikea a dostanou nazpět peníze v plné výši. Omlouváme se za jakékoli potíže, které vám mohla tato situace způsobit. Pokud potřebujete více informací, volejte na telefonní číslo: 234567890.

Témata:  IKEA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy