Podívejte se, kdo je nejlépe oblékaným mužem české politiky

Oblékaní českých politiků se radikálně zlepšilo. Zřejmě se poučili od zahraničních kolegů. Nudným černým oblekům dávno odzvonilo.

Ilustrační fotografie
reklama

Změny jsou patrné na první pohled. Pánové začali nosit kvalitní obleky, které nemají pouze černou barvu, klasické kravaty vyměnili za nápadité a okopané boty za kvalitní a módní.

Ivo Valenta foto ZDE

Pan Valenta je jedním z nejlépe oblékaných mužů české politiky. Vždy dokonale padnoucí oblek, který je doplněn o skvěle padnoucí vestičku. Tmavý oblek často doplní o výraznou šálu, která dodá celému outfitu šmrnc.

Andrej Babiš foto ZDE

Ministr Babiš je známý tím, že se nebojí barevného obleku. Na jednu tiskovou konferenci zvolil outfit laděný do fialova. Sako, které má odlesky fialové barvy, je doplněné o jemně fialovou košili a tmavě fialovou kravatou. Tón v tónu působí velmi elegantně a slušivě.

Petr Nečas foto ZDE

Nejvíce z politiků se odvázal bývalý premiér Petr Nečas, který si místo klasického jednobarevného saka oblékl kostkované. Nečas si pod sako oblékl světlé triko a kolem krku si ovázal šál, který je skvěle sladěný s celým outfitem.

Témata: politici | manažeři

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky