DISKUZE K ČLÁNKU

Nebezpečné potraviny. Jehla v klobáse, bakterie v lososovi

Státní zemědělská a potravinářská inspekce nařídila ve čtvrtek společnosti AHOLD, aby ze svých obchodů neprodleně sáhla stogramové balení uzeného lososa, u něhož laboratorní analýza odhalila přítomnost bakterie, která způsobuje onemocnění listeriózou. Státní veterinární zpráva zase prověřuje nález úlomku jely v klobáse Čertíci.

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.
reklama

Fokus

Aktuálně

Doporučujeme

Zobrazit: mobil | klasicky