Nevídané. Babiš s Fialou si vyměnili dárky k Vánocům, uhádnete jaké?

Poslanecká sněmovna byla svědkem nevídaného obdarování. Rivalové v boji o elektronickou evidenci tržeb, opoziční šéf ODS Petr Fiala a ministr financí Andrej Babiš (ANO) si předali dárky k Vánocům. Nutno podotknout, že opravdu tematické.

Andrej Babiš
reklama

Ministr financí Andrej Babiš podporuje zavedení elektronické evidence tržeb, jejíž prostřednictvím by chtěl zlepšit výběr daní. Předseda ODS Petr Fiala je striktně proti a upozorňuje na šikanu živnostníků a přílišný dohled ze strany s tátu.

 

Vánoce ve Sněmovně

Včera se ve Sněmovně udála nevídaná věc. Mladá fronta DNES oslovila Petr Fiala a Andrej Babiš, zda by si v rámci jejich akce "Vánoční smíření" nemohli veřejně vyměnit dárky dle jejich výběru. Pan ministr dostal Farmu zvířat a 1984 od George Orwella, aby pochopil, proč se nám tak nelíbí některé jeho šmírovací výmysly jako EET a kontrolní hlášení k DPH. Petr Fiala dostal pokladničku.Veselé Vánoce všem :)

Zveřejnil(a) Občanská demokratická strana dne 23. prosinec 2015

I přesto se oba političtí představitelé dokázali spolu zasmát a vyměnit si dárky. Ministr dostal od Fialy Farmu zvířat a 1984 od George Orwella, aby "pochopil, proč se mu tak nelíbí některé jeho šmírovací výmysly jako EET a kontrolní hlášení k DPH."

Fiala dostal pro změnu tematickou pokladničku, kterou Babiš obdarovává na svém facebooku zejména malé děti.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky