Ostré hodnocení debaty Babiše s Kalouskem: Lidé s demencí...

Nedělní debata mezi ministrem financí Andrejem Babišem a místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem má dohru i v řadách komentátorů. Podle spoluzakladatele ODS a publicisty Miroslava Macka z ní profitují zejména lidé s demencí.

OVM: pozvání přijal bývalý ministr financí Miroslav Kalousek a současný ministr financí Andrej Babiš
reklama

"Lidem s pokročilou demencí muselo po nedělních Otázkách Václava Moravce velice stoupnout sebevědomí!" píše na webu Viditelný Macek.

Následně cituje text řeznictví „U Pavlíka" z facebooku ke snaze eurokomisařky Jourové postihovat nenávistnou xenofobii na internetu: "A prosimpěkněsouško, kdo rozhodne o tom, co je nenávist? Budou na to tabulky? Bude na to úřad, bude na to komise? A bude komisi kontrolovat kontrolní odbor? A kdo bude kontrolovat, zda kontroly správně kontrolují? A neměly by existovat nějaké kontroly na kontrolu kontrolních komisí kontrolních úřadů?" K tomu dodává: "Jen jim to pěkně vosolte souško. Nenávist je zlo a vy děláte dobro. A kdo nechce dobro, toho zavřem... Princip socialismu? No ANO..., prostě to zařídíme...!!!"

"Maďarský premiér Viktor Orbán upozornil, že až 80 procent migrantů tvoří mladí muži. „Podobají se spíš mladé armádě než uprchlíkům. Jsou bez vzdělání a většina mluví pouze arabsky," uvedl v pátek v pravidelném diskusním pořadu rozhlasové stanice Kossuth," cituje další zprávu a dodává: "Jenže eurounijní „elity" jsou hloupé, hluché a slepé..."

"Newspeak, který by ani Orwell nevymyslel, v podání mluvčího vojenských sil USA v Afganistánu po bombardování nemocnice Lékařů bez hranic: „Útok způsobil nečekané škody na nedalekém zdravotnickém zařízení"," píše dále Macek.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky