Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Luxusní smartphone: Seznamte se s mobilním telefonem Nexus 6P

Společnosti Huawei a Google v San Francisku představily Nexus 6P, inovační chytrý telefon, který používá Android 6.0 Marshmallow, nejnovější operační systém Googlu pro mobilní telefony
Společnosti Huawei a Google v San Francisku představily Nexus 6P, inovační chytrý telefon, který používá Android 6.0 Marshmallow, nejnovější operační systém Googlu pro mobilní telefony
Foto: Business Wire

Společnosti Huawei a Google v San Francisku představily Nexus 6P, inovační chytrý telefon, který používá Android 6.0 Marshmallow, nejnovější operační systém Googlu pro mobilní telefony.

„Společnost Huawei velice těší, že spolupracuje s Googlem a přináší na světový trh prvotřídní Nexus produkt,” uvedl Richard Yu, výkonný ředitel Huawei Consumer Business Group. „Ceníme si toho, jakým způsobem spotřebitelé zahrnují mobilní technologie do všech oblastí svého života, a proto jsme vytvořili chytrý telefon se skvělým designem, výkonem a hladkou integrací Androidu 6.0 Marshmallow, nejnovějšího produktu Androidu.”

“Jsme nadšeni, že můžeme ve spolupráci s Huawei zákazníkům představit Nexus 6P, náš dosud nejluxusnější mobilní telefon, a Android 6.0 Marshmallow, náš dosud nejdokonalejší a nejvýkonnější operační systém,“ uvedl Hiroshi Lockheimer, viceprezident Androidu, Chromecast a Chrome OS firmy Google.

Elegantně navržený

Nexus 6P má nádherný design s elegantní kovovou konstrukcí. Vytvarovaná zadní strana telefonu, vyrobená z anodizovaného hliníku letecké kvality a zkosená po stranách pomocí diamantu, umocňuje jedinečný fotoaparát, který dokáže zachytit rychlý pohyb a poradí si s nedostatkem světla.

Ryzí Android

Telefonem Nexus 6P představily společnosti Huawei a Google opravdu prvotřídní zařízení, které je stoprocentně Android, obsahující nejnovější operační systém Android 6.0 Marshmallow.

INOVAČNÍ TECHNOLOGIE - Vyrobeno na základě síly

Nexus 6P s 5.7palcovým WQHD 518ppi AMOLED displejem je ideální pro hraní her, sledování filmů i pro práci. Je obdařen úžasnou ostrostí displeje a stereo reproduktory namířenými vpřed pro jasný a čistý zvuk. Nexus 6P poskytuje vynikající výkon díky nejnovější verzi osmijádrového Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 procesoru. Navíc díky 3450mAh baterii můžete mluvit a posílat zprávy ve dne v noci. * Díky oboustrannému USB portu typu C již nemusíte přemýšlet, jakým směrem telefon patří. * Rychlá nabíječka typu C zajistí až 7 hodin životnosti baterie po pouhých 10 minutách nabíjení.

* Všechny údaje o životnosti baterie jsou zprůměrované a jsou stanoveny na základě průměrného profilu užívání, který zahrnuje jak používání telefonu, tak úsporný režim. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, včetně síly signálu, nastavení sítě, stáří baterie, operační teploty, vybraných vlastnostech, nastavení přístroje a míry užívání hlasových, datových a jiných aplikací.

FOTOAPARÁT - Výkonný fotoaparát, který zachytí více světla

Nexus 6P má nejlepší dostupný fotoaparát. Nexus fotoaparát je báječný pro focení venku, nejvíce však jeho výkon zazáří v podmínkách s méně než ideálním osvětlením. Větší 1.55um pixely zachytí více světla i při nejslabším osvětlení, čímž zachytí úchvatné detaily a vytvoří ostré fotografie. Nexus 6P také dokáže natočit 4K a vysokorychlostní (HFR - High Frame Rate) zpomalené video. S rychlejší aplikací Google Camera Vám již žádný okamžik neunikne a díky chytré aplikaci Google Photos můžete své vzpomínky kdykoliv znovu prožít a mít je vždy po ruce. Nexus 6P se také vyznačuje 8megapixelovým předním fotoaparátem s inovační HDR+ technologií od Googlu, čímž se stává jedním z nejlepších selfie fotoaparátu na trhu.

SNÍMAČ OTISKŮ PRSTŮ - Zjednodušené zabezpečení: na jeden otisk prstu

Váš nový Nexus je nyní rychlejší a bezpečnější díky snímači Nexus Imprint, který je umístěn na zadní straně Vašeho telefonu v místě, kde jej přirozeně držíte. Jediným dotykem se Váš telefon zapne a odemknou se aplikace pro plynulý a snadný přístup. Pro uživatele v USA bude Nexus Imprint navíc spolupracovat s Android Pay a tak umožní rychlé a snadné nakupování na tisících místech po USA.

(Pouze Váš jedinečný otisk prstu bude moci namísto hesla získat přístup do vaší emailové schránky, k fotografiím nebo uskutečnit nákupy na Android Pay. [platí pouze pro USA])

RYZÍ ANDROID ZÁŽITEK - Vždy nový. Nyní používá Marshmallow.

Nexus, vyrobený skrz naskrz tak, aby maximálně využil nejpopulárnějšího operačního systému na světě, přináší jedinečný Android zážitek. Budete vždy mezi prvními, kdo obdrží aktualizace softwaru. * Navíc budete mít nejčerstvější a nejrychlejší verzi - Android 6.0 Marshmallow - jež bude okamžitě po spuštění fungovat.

Dostupnost

Nexus 6P bude dostupný ve více než 30 zemích, včetně USA, Kanady, Německa, Velké Británie, Japonska, Austrálie a Indie. Nexus 6P bude možné předobjednat v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku a Japonsku přes Google Store od 29. září 2015.

Vybavený 32/64/128GB úložištěm, tento telefon vychází ve třech barvách: Aluminum (stříbrný), Graphite (černý) a Frost (bílý) a prodávají se za následující ceny:

Region/Stát     32 GB       64 GB       128 GB       Měna (vč. DPH)US                    499            549            649            USDUK                    449            499            579            GBPCA                    699            749            849            CADJP                 74800        80800        92800            JPYAU                    899            999          1099            AUDKR              670000      730000      850000            KRWFR                    649            699            799            EURDE                    649            699            799            EURHK                  4988          4988          5688            HKD 

O Huawei Consumer BG

Produkty a služby Huawei jsou k dispozici ve více než 170 státech a jsou tedy používány třetinou světové populace, čímž se společnost Huawei ke konci roku 2014 zařadila na třetí místo na světě ve vývozu mobilních telefonů. 16 výzkumných a vývojových center (R&D) bylo založeno ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jedou ze tří obchodních skupin společnosti Huawei a zahrnuje chytré telefony, mobilní datové modemy, domácí zařízení a cloud služby. Globální síť společnosti Huawei stojí na 20 letech bohatých zkušeností v oblasti telekomunikací a zabývá se dodáváním nejnovějších technologických pokroků zákazníkům po celém světě.

Plná verze zprávy je k dispozici ZDE.

Témata:  Nexus 6P

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy