Inkoustový tisk dobývá kanceláře

Komerční sdělení - Přechod na inkoust se vyplatí: zvýší rychlost tisku, sníží tiskové náklady a při využití pronájmu zpřístupní nejnovější tiskárny za minimální poplatek.

HP Officejet Pro X
reklama

Inkoustové tiskárny byly dlouhou dobu považovány za řešení vyhrazené domácnostem – jako cenově dostupnější a méně výkonné i odolné oproti laserové technologii tisku. Díky nové generaci inkoustových tiskáren HP OfficeJet Pro X (www.hp.cz/officejetpro) tento roky zažitý mýtus, který v kancelářích preferoval laser nad inkoustem, definitivně padl. Zařízení řady HP OfficeJet Pro X tisknou ve srovnání s laserovou technologií za poloviční náklady na stranu a mají všechno, co moderní kancelář potřebuje.

Současné inkoustové technologie HP jsou nejen rychlejší, ale také inteligentní a ekonomické. Jejich výhodou je především technologie HP PageWide, která pracuje s tiskovou hlavou v šířce celé strany, takže celý dokument lze vytisknout jedním rychlým přechodem. 

Infografika: Stěžejní výhody inkoustových tiskáren HP OfficeJet Pro X


Nejoblíbenější tiskárny na světě jsou od HP

Tiskárny a multifunkce HP OfficeJet Pro X jsou součástí nabídky tiskových služeb HP. V rámci těchto služeb lze pořídit kompletní tisková řešení i jednotlivé samostatné přístroje formou pronájmu za měsíční paušál. Kromě finanční úspory, kdy možnost pronájmu tiskáren odstraňuje nutnost jejich jednorázového nákupu za plnou cenu, dochází i k výraznému zlevnění samotného tiskového procesu.

Pronájem hardwaru formou služby zabrání také rychlému zastarávání IT techniky – tedy faktu, který straší každého uživatele už při samotném nákupu nového hardwaru; zejména ve firemním prostředí, které se mění takřka neustále podle vývoje trhu. Společnost HP nabízí výhodné podmínky na pronájem veškerého počítačového vybavení, včetně tiskových řešení, která představují jednu z priorit každé firmy.

Program tiskových služeb HP dokáže přizpůsobit tiskové vybavení potřebám firemního prostředí všech velikostí. Zahrnuje komplexní nabídku pronájmu tiskových řešení pro zefektivnění tiskového prostředí a snížení celkových nákladů na tisk – firmy se zbaví zbytečných hromad papíru a doplňování spotřebního materiálu, zlepší pracovní procesy související s tiskem, zefektivní správu prostředků, zpřesní kontrolu nákladů a jasně definují rozpočet pro tiskové operace. HP model řízeného managementu tiskového prostředí sníží firmám náklady na vlastnictví (TCO) od plánování a pořizování technologií až do doby, kdy je infrastruktura technicky zastaralá a je vhodné ji obměnit.

Výhody tiskových služeb s dostupnými modely HP OfficeJet Pro X při přepočtu na vytištěnou stranu ukazuje následující tabulka: 

 

Ověřeno praxí: Plzeňský Prazdroj

Mezi zákazníky, kteří využívají nový program tiskových služeb HP, patří např. Plzeňský Prazdroj. Ten přešel na pronájem tiskových řešení poté, kdy potřeboval vyměnit své stárnoucí tiskové zázemí čítající přes 300 různorodých laserových tiskáren. V rámci pětiletého kontraktu pořídil cca 200 nových inkoustových tiskáren HP OfficeJet Pro X, přičemž velkou část původních laserových zařízení v hodnotě asi 72 000 Kč nahradily inkoustové tiskárny HP OfficeJet ve čtvrtinové hodnotě při zachování stejné tiskové kvality. Tiskárny HP přinesly i 40% pokles ceny za stránku a použití čteček ID karet, které nově umožňují vyúčtovat tisk příslušným oddělením. Vzdálený řídicí server HP navíc v případě nízkého stavu inkoustu automaticky vysílá požadavek na výměnu, takže inkoust v tiskárnách nemůže nikdy dojít.

Nabídka na míru pro každého zákazníka

V případě zájmu o další informace o tiskárnách a tiskových službách HP vyplňte tento formulář a HP specialisté vás budou brzy kontaktovat s individuální nabídkou. Informace lze také získat u specializovaných prodejců HP techniky nebo na webu hp.cz/mps.

 

 

 

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky