Nagyová prý dřela jako kůň a my platili Nečasovi skvěle vydržovanou milenku

Politický komentátor a publicista Miroslav Macek věnuje jako spoluzakladatel ODS zvýšenou pozornost jednomu ze svých kolegů, bývalému předsedovi vlády Petru Nečasovi. Dnes se také více zaměřil na obchodní řetězec Kaufland.

Ilustrační fotografie
reklama

Petr Nečas odmítl, že by jeho tehdejší manželku Radku sledovala vojenská rozvědka. "Nicméně jsem vypovídal pravdu a nic než pravdu, a tím pádem mohu pouze zopakovat to, co říkám od roku 2013, že podle mého nejlepšího přesvědčení k žádné nezákonné činnosti nedošlo," tvrdí.

S tím ale Macek nesouhlasí. "Pravdu a nic než pravdu nám také všem říkal, když měsíce a měsíce vehementně popíral, že by s Janou Nagyovou něco měl. Jen dřela jako kůň... a my mu holt ze svých daní platili skvěle vydržovanou milenku," podotkl.

Svěřil se také s tím, že mu přistály v poštovní schránce reklamní noviny Kauflandu s velkým červenomodrobílým srdcem na titulní straně a s heslem „Z lásky k Česku". "Pod srdcem byla reklama na zlevněnou čokoládu Milka (Mondeléz International s výrobními závody v Lörrachu (Německo), Bludenzi (Rakousko), Svoge (Bulharsko), Bratislavě (Slovensko), Braşově (Rumunsko), Jankowicích (Polsko) a Trostaněci na Ukrajině) a dále na zlevněné limonády Mirinda, 7 UP a Pepsi (PepsiCo Inc. se stáčírnami v Praze a Teplicích nad Metují.)," píše na webu Viditelný Macek.

"Kéž by, vzhledem k té deklarované převeliké lásce k Česku, utráceli i vydělané dividendy u nás! Nyní ročně odtéká na dividendách z Česka na 300 miliard korun (30.000.- Kč na občana) . Odliv peněz z České republiky je jedním z nejvyšších v Evropě..." dodal.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky