Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Stát se zbavuje aut: Felicia za 11 tisíc, Octavia jen za 12 tisíc

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Některé státní instituce se v těchto dnech zbavují nepotřebného majetku. Pro občany je to unikátní možnost, jak koupit například vozidla za velmi výhodnou cenu. Podívejte se, co je aktuálně v nabídce.

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje prodává dvě nákladní auta značky AVIA nebo autorádio Panasonic. Vozidla nabízí i Povodí Moravy, prohlédnout si je můžete ve fotogalerii níže. 

Galerie: GALERIE: Výprodej majetku Povodí MoravyProdej majetku Povodí Moravy - 1 Prodej majetku Povodí Moravy - 2 Prodej majetku Povodí Moravy - 3 Prodej majetku Povodí Moravy - 4 Majetek Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje  

Fyzické i právnické osoby mají možnost získat nepotřebná vozidla od Celní správy. V nabídce je osobní automobil Ford Galaxy nebo několik vozů značky Škoda Felicia, viz ve fotogalerii. 

Galerie: GALERIE: Celní správa vyprodává autaŠkoda Octavia Škoda Felicia Škoda Felicia Škoda Felicia  Majetku z trochu jiného soudku se zbavuje i Ministestvo obrany. Nabídka se týká především nemovitostí. Levně můžete získat pozemky, budovy nebo dokonce bunkr, více informací najdete ZDE.

Témata:  auta Výprodeje, slevy

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

15. dubna 2024 11:26

Počasí přinese prudké ochlazení. Místy bude sněžit

V noci přejde přes naše území k východu studená fronta. Za ní k nám kolem tlakové níže nad Pobaltím bude proudit studený a vlhčí vzduch od severozápadu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy