DISKUZE K ČLÁNKU

Rozmrazovat maso při pokojové teplotě? Velké riziko, varují odborníci

Rozmrazovat maso při pokojové teplotě nebo ve vodě je podle hygieniků nebezpečné. Mohou se totiž přemnožit mikroorganismy!

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.

Nejlepší názory

» uzivatel000047 (Hlasovalo 53 lidí) 05.01.2015 21:15
dokud nebyly rozmrazovače bylo hygienou nařízenou… »

Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času

  • uzivatel000047

    uzivatel000047

    XXX
    dokud nebyly rozmrazovače bylo hygienou nařízenou rozmrazovat pod tekoucí vodou o teplotě 21 st. Celsiových. A také se to kontrolovalo. Jó befel je befel. 13

    + 53 / − 28

    Je příspěvek nevhodný, urážlivý, vulgární, nenávistný či vás poškozuje? Nahlašte nám jej.
reklama

Fokus

Aktuálně

Doporučujeme

Zobrazit: mobil | klasicky