Zemanův kancléř Mynář koupil od Janouškova advokáta vilu v Praze, dal za ni 5,5 miliónu

Hradní kancléř Vratislav Mynář prožívá jeden životní skok za druhým. Přítelkyni Alexe Noskové věnoval zásnubní prsten, čekají spolu děťátko a nyní své milé podle bulvárního deníku Blesk pořídil supervilu.

Vratislav Mynář
reklama

Moderátorku České televize Alex Noskovou, která s kancléřem Mynářem čeká dítě, prsten s diamantem zaskočil "Vzhledem k tomu, že jsme se již dohodli na svatbě, tak prstýnek jsem rozhodně nečekala. Bylo to opravdu překvapení," řekla Blesku.

Deník odhalil v bílém designu značku TAG Heuer a tvrdí, že se kancléř pořádně praštil přes kapsu. "O mladou partnerku se přece musí pečovat," komentoval dárky Mynář.

Tím to ale nekončí. Podle edníku v listopadu minulého roku zakoupil Mynář obří dům v Praze Strašnicích. "Zápis byl proveden 23. 12. 2014," stojí ve výpisu z katastru.

Mynář sám nechtěl prozradit, kolik za vilu zaplatil. "To není podstatné, hradil jsem ji z peněz, které jsem si vydělal dávno předtím, než jsem se stal kancléřem," řekl Blesku.

Podle výpisu z katastru nemovitostí za dům Mynář zaplatil 5,5 milionu korun. Vilu koupil od advokáta Víta Širokého, který zastupuje například odsouzeného podnikatele Romana Janouška. Pozemek, na němž dvoupatrová vila stojí, má podle smlouvy výměřu 141 metrů čtverečních, zahrada obklopující stavbu má 591 metrů čtverečních.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky