Co nás čeká v roce 2015? Známý věštec nemá dobré zprávy

V roce 2015 bude převládat strach, nejistota a nejvíce katastrof. Třetí světová válka ale nebude a ruský prezident Vladimir Putin ztratí svůj vliv. Tvrdí to známý věštec Stanley Bradley.

Ilustrační fotografie
reklama

Bradley ve věštbě na rok 2015 vychází ze své předpovědi pro rok 2012, který považuje za přelomové období nového tisíciletí a století, kdy situace ve světě začala nabírat jiný směr a nové obrátky. "Za prvé jsem věštil, že pokud někdo něco provede, tak se mu to brzy vrátí, což se děje. Věštil jsem, že bude přibývat lidí, kteří nebudou schopni stačit rychlému tempu doby, což se děje," připomíná na svém webu Bradley.

Domnívá se, že nyní nastane období většího duchovna, než tomu bylo dříve, tedy návrat k přírodě a návrat k rodině. "To vše umocnil rok koně 2014 a již se plno mých předchozích předpovědí bohužel začalo plnit. Začalo přibývat lidí, kteří psychicky nezvládli rychlý tep doby a ukazuje se to, co jsem již říkal v roce 2011, že by se lidé měli po vzoru firem sdružovat do větších rodinných celků, uzavírat rodinný kruh a závažná rozhodnutí dělat společně. Pokud rozhodnutí udělá celá skupina, tak je menší pravděpodobnost chyby, než když dané rozhodnutí udělá jednotlivec. Nebyla náhoda, že menší firmy se začaly sdružovat do větších firem, protože ten větší je silnější a lépe přežije. Stejně tak je to i v rodině," tvrdí.

Rok 2014 byl rokem plných změn a během roku 2015 bude podle Bradleyho stále trvat „ticho před bouří", která přijde během dalších tří let. "Nemá cenu mluvit o katastrofách, které byly, jsou a budou a právě v roce 2015 očekávám pro ČR nejvíce katastrof, ale třeba to přispěje k oživení ekonomiky, protože v roce 2018 až 2020 bychom se mohli dostat na úroveň roku 2008," tvrdí věštec.

2015: Rok chaosu

V letošním roce začala ekonomika růst a podle věštce tomu tak bude i v následujících třech letech do roku 2017. "Co se týká politiky, tak od prezidentských voleb je jasné, že ČR je rozdělená na dvě části. Část voličů pravicového prezidenta čekala na chyby zvoleného levicového prezidenta, který je bohužel dělá. Napovídá to tomu, že by nemusel dokončit celé své volební období, což se týká i vedoucí politické strany a vlády, kde předpokládám, že rovněž nedokončí své volební období," tvrdí.

Co se týká politiky, tak rok 2015 bude podle Bradleyho rokem chaosu, následně se ale  začne politika stabilizovat. To samé se týká i společenských vztahů, kdy bude následující rok ve společnosti vládnout napětí a bude to období rychlých a zásadních změn.

"Předpokládám, že situace společenských vztahů se začne stabilizovat v roce 2017, kdy se začne stabilizovat i politika. Situace v pracovní oblasti by mohla být v roce 2014 nejhorší, v roce 2015 by mohlo dojít ke zklidnění situace v oblasti pracovních příležitostí a mohly by vznikat nové pracovní příležitosti. Situace by se mohla zlepšovat od jara 2015 a mohlo by začít vznikat mnoho nových pracovních míst," věští Bradley.

Pro všechna znamení podle něj platí, že dost lidí žije ve strachu a ten strach začali lidé pociťovat v roce 2013. "V roce 2014 to bylo horší a v roce 2015 to bude ještě horší – bude převládat strach a nejistota. V roce 2016 a dále se situace začne zlepšovat. Tolik lidí nebude pociťovat takový strach," domnívá se věštec.

Války podle něj ale zatím nehrozí. "Strach pramení z politické situace ve světě a to zejména na východě a i tam se situace začne stabilizovat koncem roku 2016. Třetí světová válka rozhodně nebude, jen se domnívám, že pan Putin ztrácí svůj vliv díky své 2 roky trvající nemoci a do roka a půl nebude schopen ovlivňovat politickou situaci zejména v Rusku," dodává.

Témata: lidé | Země

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky