Babiš přiznal, kam patří. Zároveň podpořil trest smrti

Hnutí ANO je vyčítáno, že se dosud pořádně nezařadilo na pravolevém spektru. Andrej Babiš má ale jasno. Je pravičák. Zároveň má ale vyvinuté sociální cítění. Takto se charakterizoval ve vysílání svého vlastního Rádia Impuls. Zároveň současný šéf financí překvapil názorem, že by se měl vrátit trest smrti.

Andrej Babiš
reklama

V České republice se po nedávné vraždě mladé dívky opět rozvířila debata nad znovuzavedením trestu smrti. Pro mnohé je biblické pravidlo zub za zub, oko za oko nadále platné. Do této kategorie se zařadil i Babiš. Podle vlastních slov by chtěl vraha také zabít, kdyby byl v kůži otce.

Většina pořadu se ale točila kolem politiky. Například Babiš prozradil, že je pravicově smýšlející s vyvinutým sociálním cítěním. Znovu také zopakoval, že není žádným politikem. "Nikdy nebudu politik, nikdy nebudu umět tak mluvit," řekl. Předtím si postěžoval, že se momentálně pohybuje ve světě, kterému nerozumí.

Odmítání označení za politika je Babišovi a jeho lidem vyčítáno. Již několik měsíců totiž politiky chtě nechtě jsou, jelikož byli zvoleni do sněmovny a jsou součástí vládní koalice.

Témata: Andrej Babiš

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky